یکی از مزیت های طراحی اپلیکیشن اختصاصی، پرزنت کردن کسب و کارتان است. با این کار احتمال فروش را بالاتر خواهید برد، مزایای اپلیکیشن عبارتند از:
- سبقت از رقبا: با قرار دادن کسب و کارتان بر روی گوشی همراه مشتری، از رقبایتان متمایز می شوید.
- ارتباط مداوم با مشتری: اپلیکیشن کسب و کار شما همیشه نام شما را به مشتری یادآوری می کند.
- کاهش شدید هزینه تبلیغات: هزینه تبلیغات و چاپلیکیشن کاتالوگ حذف شده و کاتالوگ دیجیتال شما بر روی موبایل مشتری قرار می گیرد.
- ارتقا تصویر برند شما: یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کار شما نشانگر به روز بودن و جذب مشتری های امروزی است.
- به روز رسانی: مشتریان هر لحظه لیست به روز محصولات و خدمات شما را می بینند و از جدیدترین اخبار شما مطلع می شوند.
- افزایش فروش: اپلیکیشن کسب و کار، مشتریان شما را به مبلغین کسب و کار شما تبدیل می کند.
مزایای استفاده از اپلیکیشن
آمار نشان می دهد که هر ایرانی به صورت میانگین، دو ساعت از زمان خود را صرف کار با گوشی تلفن همراهش می کند. البته در نگاهی واقع بینانه اغلب کاربران در این مدت، از تعدادی اپلیکیشن محدود که عمدتاً شبکه های اجتماعی و پیام رسان هستند استفاده می کنند، اما بطور کلی کاربران در طول روز ده ها بار قفل گوشی خود را می گشایند و صفحه اول حاوی اپلیکیشن های متعدد گوشی خود را بالا و پایین می کنند!
بنابراین حتی اگر برنامه شما جزو اپلیکیشن مورد نیاز روزمره کاربران نباشد، شانس دیده شدن مداوم توسط کاربران را از دست نداده اید. روزانه چندین بار دیده شدن توسط کاربران هدف، موقعیتی خاص و منحصر به فرد است که کمتر روشی در تبلیغات می تواند آن را فراهم سازد. حتی اگر اپلیکیشن های کسب و کار در همان لحظه مورد استفاده کاربر قرار نگیرد یا حتی کاربر فراموش کرده باشد که چرا اپلیکیشن را نصب کرده، مشاهده متعدد آیکون برند شما یک تصویر ذهنی از شما در ذهن او ایجاد می کند، در نتیجه هرگاه نیاز به خدماتی مشابه کسب و کار شما داشته باشد، قطعاً اولین انتخاب شما هستید. به همین دلیل است که انتخاب بسیاری از شرکت ها طراحی اپلکیشن خدماتی است.
امکانات اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی
در حالیکه خود فروشگاه های اینترنتی با داشتن وبسایت، سرعت و سهولت در خرید را به مشتری می دهند، امروزه تلفن های هوشمند راه کسب درآمد و ارتباط با مشتریان و کاربران را به طور کلی تغییر داده اند، به همین دلیل شرکت های توسعه نرم افزاری برای طراحی اپلیکیشن با چالش جدیدی رو به رو شده اند.
دلیل این که طراحی اپلیکیشن فروشگاهی یک مزیت مهم در کسب و کار اینترنتی محسوب می شود، این است که مشتریان معمولاً تمایل دارند تا بتوانند خدمات (اخبار فروشگاه، مدل های جدید محصولات، تغییرات برنامه و … ) را سریع تر دریافت کنند. کاربران اکثراً با موبایل کار می کنند و دسترسی آن ها به دنیای مجازی از طریق تلفن همراه است.
فروشگاه های اینترنتی می توانند با ارتقای قابلیت های اپلیکیشن خود، ایجاد طرح های تشویقی، ساده کردن دسترسی به امکانات اپلیکیشن، استفاده از کارهای گرافیکی جذاب و … کاربران را جذب کنند. مهم تر از همه، با این کار سبک کاری خود را از سایر رقبا جدا کنند؛ با این کار شما می توانید کسب درآمد از اپلیکیشن خود داشته باشید.
برای طراحی اپلیکیشن به چه مواردی لازم است؟
برای داشتن اپلیکیشن مناسب و کاربردی لازم است تا زیر ساخت یا پلتفرمی قوی در اختیار داشته باشید؛ می توان پلتفرم را به سادگی یک سیستم عامل معرفی کرد که تمام اپلیکیشن ها روی آن اجرا می شوند. سه نوع اصلی از پلتفرم های اپلیکیشن به شرح زیر هستند:
اپلیکیشن های پلتفرم دسکتاپ: برنامه های تحت ویندوزوی که بر روی سیستم عامل های دسکتاپلیکیشن مانند مک، ویندوز، لینوکس و … نصب و اجرا می شوند.
اپلیکیشن های پلتفرم موبایل: اپلیکیشن موبایل که روی سیستم عامل گوشی همراه مانند اندروید، iOS، بلکبری و … نصب شده و اجرا می شوند.
اپلیکیشن های پلتفرم وابسته به وب: اپلیکیشن هایی هستند که به صورت آنلاین اجرا شده یا می توان گفت که این اپلیکیشن ها به صورت ابری برنامه نویسی شده اند.